Συνέλευση πραγματοποίησε η πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας μπροστά στην διαμορφωθείσα  κατάσταση  τόσο στην πόλη όσο και πανελλαδικά.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «η απόφαση είναι για πλήρη στήριξη όλων των μελών του κινήματος που διώκονται για την δράση τους κατά των πλειστηριασμών στην πόλη  μας.
Είμαστε  σε αγωνιστική αναμονή ενόψει ξεκαθαρίσματος της στάσης των συμβολαιογράφων της Λάρισας που βρίσκονται σε αποχή αλλά και  για τυχόν εξώσεις  που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας.
Θα βρεθούμε με επαγγελματοβιοτεχενες, εμπόρους, αγρότες εργαζόμενους και κάθε έναν που βρίσκεται ή θα τεθεί στο στόχαστρο της ΕΕ, του Ντράγκι του Στουρνάρα και της κυβέρνησης καθώς θα εφαρμόζονται οι  ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη σε τράπεζες και προς το δημόσιο.
Περιμένουμε  και επιζητούμε επικοινωνία με όποιον Λαρισαίο μικροϊδιοκτήτη χρειάζεται την βοήθεια  και την κινητοποίηση του πανελλαδικού κινήματος για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που τον άφορα και διεξάγεται σε κάποια άλλη πόλη.
Tέλος  σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε εκδήλωση με την συμμετοχή κι  άλλων φορέων για όλα τα παραπάνω".