«Ισότιμη ανάπτυξη όλων των συνοικιών, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις ανά περιοχή, με λύσεις απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες -αυτή είναι δέσμευση στο πρόγραμμά μας», σημείωσε  η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την επίσκεψή της στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας.
Η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής του ΟΣΕ, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε καθημερινή βάση. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες, είναι έντονο το πρόβλημα με την έλλειψη καθαριότητας και φροντίδας της περιοχής, ενώ σε αρκετά σημεία της συνοικίας δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. 
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», επεσήμανε την ανάγκη για άμεση ρύθμιση, με παρεμβάσεις, στην πλατεία ΟΣΕ, όπου το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, καθώς και ότι χρειάζεται πλήρης αναμόρφωση του Πάρκου Μπουκουβάλα και πλήρης ανάπλαση της συνοικίας.


«Διεκδικούμε λύσεις για τις εκτάσεις του Τελωνείου, για τις εκτάσεις του ΟΣΕ –με άμεση βελτίωση των συνθηκών διέλευσης των τρένων από την πόλη σε επίπεδο ασφάλειας διαβάσεων, αλλά και ηχορύπανσης και περιβαλλοντικής ρύπανσης και την ανάπλαση της γύρω περιοχής. Έχουμε θέσει ως κύριο στόχο να μελετηθεί, σοβαρά, η υπογειοποίησητων σιδηροδρομικών γραμμών, ώστε ολόκληρη η περιοχή να μπορέσει να αναδειχθεί, σε διαφορετική βάση», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.
Την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Αλέξανδρος Ψαριανός, Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Ιωάννης Γρηγορίου, Μαίρη Καμηλαράκη-Σαμαρά, Νίκη Καραϊσκου-Τάχα, Αθανασία Τσακνάκη, Άντα Καζαντζή, Ιωάννα Χαυτίκα-Χατζηβασιλείου, Ιωάννα Γκουσγκούνη, Δημήτριος Γεωργάκης, Δημήτριος Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Λιούτας και Δημήτριος Τσιανής.