Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η σύζυγός του Ξανθή Σταμουλάκη, που έφερε στον κόσμο σήμερα το τρίτο τους παιδί. 

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το δεύτερο στην οικογένεια Παπασταθόπουλου μετά την πρώτη της κόρη το 2014 και στην συνέχεια τον γιο το 2016. 

Η Ξανθή Σταμουλάκη γέννησε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο πανευτυχής μπαμπάς μοιράστηκε την χαρούμενη στιγμή με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. 

Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την φωτογραφία του αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του δίπλα στην ευτυχισμένη μητέρα, σημειώνει:

"Εκπληκτικά συναισθήματα! Το τρίτο μωρό μου είναι εδώ μαζί μας. Καλώς ήρθες μωρό μου!" 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παντρεύτηκε την Ξανθή, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου και πρώην διευθυντή της κυανόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Σταμουλάκη, το 2014 στο Σούνιο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2006 στον Βόλο, όπου ο ποδοσφαιριστής έπαιζε τότε στη Νίκη Βόλου ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο γάμος τους είχε απασχολήσει τότε, καθώς η πραγματοποίησή του είχε άμεση σχέση με την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, με τον αποκλεισμό της τελικά να οδηγεί τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην Ελλάδα και να γίνεται ο γάμος του, όπως είχε προγραμματιστεί.