Μεγάλη χαρά και τιμή αποτελεί για την πόλη της Λάρισας ο ερχομός του Αρχιμανδρίτη πατέρα Ανδρέα Κονάνου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο οποίος ευγενώς προσκληθείς από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, θα μιλήσει την Κυριακή το  απόγευμα στις 18:30 μ.μ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, όπου θα αναπτύξει το Θέμα «Οι λογισμοί του κόσμου και η γαλήνη του Χριστού».
Για όσους δεν γνωρίζουν τον πατέρα Ανδρέα Κονάνο, πρόκειται για έναν νέο, φωτισμένο και χαρισματικό ιερωμένο, πασίγνωστο σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, για τις εξαίρετες ομιλίες του και το θαυμάσιο συγγραφικό του έργο. Αυτό που κάνει όμως ιδιαίτερα αγαπητό τον π. Ανδρέα, είναι, ότι ο λόγος του είναι απλός κατανοητός και αγγίζει κατευθείαν τις ψυχές των ανθρώπων που έχουν την χαρά να τον ακούνε.
Ο π. Ανδρέας έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στους νέους και για το λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο ότι στην προσωπική του σελίδα στο φέισμπουκ ακολουθείται από 70.000 νέους ανθρώπους, ενώ όπου μιλάει, ο χώρος κατακλύζεται από εκατοντάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Στο ίντερνετ υπάρχουν δεκάδες ομιλίες του π. Ανδρέα Κονάνου που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς, ώστε να καταλάβει ότι πρόκειται για έναν πραγματικά χαρισματικό άνθρωπο της σημερινής εποχής. Αυτήν την Κυριακή όμως, όσοι επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να μπορέσουν να τον ακούσουν από κοντά στην πόλη της Λάρισας.
Βόπης Αναστάσιος
Αστυνομικός-Ψυχολόγος
Φοιτητής Θεολογίας ΑΠΘ