Βράβευσε τα παιδιά των Τρίτεκνων οικογενειών , ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, τιμώντας έτσι τον επιτυχή αγώνα τους για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, αλλά και τις θυσίες των γονιών τους , παρά τις αδικίες και τις απώλειες σε εισοδήματα, που δικαιωματικά θα έπρεπε να λαμβάνουν.
Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Λάρισας, ο Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στα προβλήματα και στα κεκτημένα δικαιώματά τους, με την πλήρη και άνευ όρων εξομοίωση τους με τις πολύτεκνες οικογένειες σε θέματα θεσμικά, φορολογικά, οικονομικά και υποστηρικτικά από την Πολιτεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι πολυμελείς οικογένειες  έχουν... χτυπηθεί από την ανελέητη οικονομική κρίση και τα πολύπαθα μέτρα της κυβέρνησης που αποτελούν... θηλιά στο λαιμό, των ίδιων αλλά και της χώρας, που ενώ δημογραφικά καταρρέει, δε δίνονται κίνητρα για τη συνέχεια της.
Αναφέρθηκε μάλιστα και στην τροπολογία που κατέθεσε πριν από λίγο διάστημα ο ίδιος και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων όπου ζητούσαν την ένταξη των Τρίτεκνων οικογενειών, ως Πολύτεκνων, απαιτώντας να εφαρμοστεί η  Συνταγματική επιταγή ενισχύσεως της οικογένειας με τη διαμόρφωση νέων δημογραφικών δεδομένων που καθιστούν αναγκαία την προστασία των τρίτεκνων από την Πολιτεία.