Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση,  επισκέφτηκε το πρώην Κέντρο Αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ όπου φιλοξενούνται 34 Ρομά Covid-19 και συναντήθηκαν με τον συντονιστή του Κέντρου και Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, κ. Βασίλειο Πινακά  καθώς και με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Κέντρου.

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια, σε άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, τον καθηγητή κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου  και τους εμπλεκόμενους Φορείς, συνδράμει με επαγγελματίες υγείας καθώς και με μέτρα ατομικής προστασίας στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Επίσης, έχει εφοδιάσει με επιπλέον μέτρα ατομικής προστασίας τα Κέντρα Υγείας Φαρσάλων, Τυρνάβου και Σοφάδων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το έργο του ΕΟΔΥ στη λήψη δειγμάτων από τους καταυλισμούς Ρομά των ανωτέρω περιοχών.

Ο Διοικητής κ. Σερέτης, εξήρε το σημαντικό έργο το οποίο προσφέρουν οι ανωτέρω Φορείς και δήλωσε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.