Επίσκεψη στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ. Τσακαλώτος θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης της περιοχής, ενώ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών, ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στη Λάρισα.
Ο συντονιστής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρος Παπαγεωργίου, ανέφερε ότι "βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τους επόμενους μήνες, όπως έχει καταστεί σαφές από όλες τις πλευρές, είναι  η έξοδος από τα μνημόνια και ο συνολικός σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τον τόπο.
Η συνολική αυτή στρατηγική για την ανάπτυξη πρόκειται να παρουσιαστεί στους εταίρους μας κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 27 Απριλίου"
Ο υπουργός θα είναι στην Λάρισα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου.
Προγραμματίζονται σειρά επαφών του με τοπικούς εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου στις 7.30 το απόγευμα.
Το παρόν στη συνέντευξη τύπου έδωσε και ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βασίλης Ζωγράφος.