"Ο τόπος μας έχει τη μακρύτερη πολιτιστική διαδρομή και εσείς από ότι βλέπω δραστηριοποιείστε έντονα για να διαφυλάξετε τον πολιτισμό. Η ευαισθησία με την οποία προβάλλετε τις αξίες μας απόψε στους άλλους λαούς είναι μοναδική και πολύτιμη για όλους εμάς που σας καμαρώνουμε ως Έλληνες". Με αυτά τα θερμά λόγια και άκρατο ενθουσιασμό ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, έδωσε συγχαρητήρια στο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλαύκης για την άψογη οργάνωση και παρουσία του στη "2η Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική γη"'.
Ο Βουλευτής Λάρισας που βράβευσε με μια τιμητική πλακέτα το χορευτικό συγκρότημα ISKRA από τη Βουλγαρία.... ευχαρίστησε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης της παράδοσης και του πολιτισμού....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, εξέφρασε ο Γιώργος Κατσιαντώνης προς τους κατοίκους της Γλαύκης για την όμορφη υποδοχή που του επιφύλαξαν.... αλλά και για την αγάπη τους και τη  στήριξή τους... στη μουσικοχορευτική συνύπαρξη τριών λαών... Ελλάδας, Βουλγαρίας και Μολδαβίας, σε μια πλατεία κατάμεστη από κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά : "Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το χωριό σας... και αμέσως με κέρδισε η ζεστή φιλοξενία σας.... Είστε... όμορφοι άνθρωποι που κρατάτε ψηλά... την πολιτιστική μας κληρονομιά ως ότι πιο πολύτιμο μας άφησαν οι πρόγονοι μας... Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος της Γλαύκης αποτελεί γερό στήριγμα της παράδοσης μας, που μέσα από τις εκδηλώσεις του σταθεροποιεί τις πανανθρώπινες αξίες".