Για πρώτη φορά εκλέγεται στη Βουλή η Στέλλα Μπίζιου με τη Νέα Δημοκρατία και σε δήλωσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρει τα εξής:

“Φίλες και φίλοι, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας. Ανοίγει μια νέα σελίδα για την Ελλάδα και δημιουργεί προϋποθέσεις ευημερίας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κλήθηκε από τον ελληνικό λαό να δώσει την ελπίδα που χάθηκε την τελευταία πενταετία και θα τη δώσει.

Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και των συμπολιτών μου.

Όχι μόνον εκείνων που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλων όσοι εμπιστεύθηκαν τους συνυποψήφιους μου. Μετά από δέκα δύσκολα χρόνια, μικρότητες δεν επιτρέπονται.

Τους ψηφοφόρους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θερμά ευχαριστώ.

Η ψήφος τους είναι ένα μήνυμα ανανέωσης και ελεύθερης σκέψης, καθώς η εκλογή μου στο κοινοβούλιο είναι η πρώτη γυναίκας βουλευτή της Ν.Δ. στον νομό Λάρισας στα 45 χρόνια της μεταπολίτευσης.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή γι’ αυτό αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στον καθένα και την καθεμία από εσάς. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.”