Περιοδεία σε χωριά του δήμου Κιλελέρ πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Πιο συγκεκριμένα η κα Μπίζιου βρέθηκε και συνομίλησε με κατοίκους στα χωριά Νέα Λεύκη, Μοσχοχώρι, Νέο Περιβόλι, Κιλελέρ και Αχίλλειο.

«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών το έχει θέσει ξεκάθαρα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Οι πολίτες, κουρασμένοι από μια χαμένη δεκαετία, στέκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Καλούνται να αποφασίσουν ποιον δρόμο θα ακολουθήσει η Ελλάδα.

Ο ένας δρόμος είναι των εύκολων και ανέξοδων υποσχέσεων, του λαϊκισμού και του κρατισμού, της ανάπτυξης με δανεικά που χρεωκόπησε και τελικά οδήγησε σε επώδυνα μέτρα για όλους.

Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού. Ο δρόμος που θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά του κρατισμού και του λαϊκισμού. Που θα αντιστρέψει τις πολιτικές που την κατέστησαν ουραγό των αναπτυγμένων κρατών στην Ευρώπη και τον ΟΟΣΑ. Είναι ο δρόμος ο οποίος, απέναντι σε ιδεοληψίες που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει παντού, προτάσσει τις αρχές της Ανάπτυξης, της Αξιοκρατίας, της Αξιοπρέπειας και της Αξιοπιστίας. Στις 7 Ιουλίου επιλέγουμε το σωστό δρόμο», κατέληξε η κα Μπίζιου, η οποία συνομίλησε με τους κατοίκους για θέματα που αφορούν το δήμο Κιλελέρ.