«Με μια ακόμη απόφαση του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης αποδεικνύει πως τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων, στηρίζοντας σημαντικά και αποφασιστικά τη σημαντική, για την ελληνική οικονομία, εργασία τους».

Με τα παραπάνω λόγια η βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου χαιρέτισε την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δεσμεύσει ποσό ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στήριξη στους πληττόμενους κλάδους του πρωτογενούς τομέα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Στηρίζουμε όλους τους κλάδους που έχουν πληγεί και στέλνουμε έμπρακτο μήνυμα βοήθειας στους ανθρώπους της υπαίθρου. Η κυβέρνηση που Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία», καταλήγει στη δήλωση της η κα Μπίζιου.