Το «πράσινο φως» άναψε το υπουργείο Αθλητισμού διά στόματος του ΓΓ κ. Γιώργου Μαυρωτά για τη συντήρηση και την ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο δήμο Ελασσόνας στη συνάντηση που είχε με τη βουλευτή Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Καρανίκα και Διονύση Κουρομπίνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε, εκτός του εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου και η συνολική αξιοποίηση του Ολύμπου στα πλαίσια του εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού.

Αμέσως μετά την συνάντηση η Λαρισαία βουλευτής δήλωσε: «Η κυβέρνηση ικανοποίησε άμεσα το αίτημα μας για χρηματοδότηση έργων αναβάθμισης  των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Ελασσόνας.

Ήδη,ξεκίνησε η κατασκευή μεταλλικού στέγαστρου στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, της ιστορικής έδρας του ΠΟΕ. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓ του υπουργείου Γιώργο Μαυρωτά για την άμεση ανταπόκριση.

Η κυβέρνησή μας προωθεί την συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εγώ θα συνεχίζω να εργάζομαικαι να συνεργάζομαι με τους τοπικούς φορείς για την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μου».