«Η ΝΔ πληρώνει τα ΠΣΕΑ του 2017. Άμεσα καταβάλλονται σε 633 παραγωγούς του νομού ένα εκατομμύριο εννιακόσιες είκοσι δύο χιλιάδες (1.922.000) ευρώ αποδεικνύοντας - για μια ακόμα φορά- πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο μιλάει με έργα αλλά διορθώνει και τα σφάλματα της προηγούμενης κυβέρνησης, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τον κόσμο της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ καΣτέλλα Μπίζιου, μετά την ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, αναφορικά με την καταβολή των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων σε Λαρισαίους καλλιεργητές.

«Ο κ. Λυκουρέντζος με ενημέρωσε πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε, ενώ αναμένεται και δεύτερος γύρος αποζημιώσεων το προσεχές διάστημα, ο οποίος θα περιλαμβάνει και τους καλλιεργητές της επαρχίας Ελασσόνας.

Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία. Προχωράμε με σχέδιο και όραμα για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα στους παραγωγούς και στους κρατικούς φορείς. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από την πρώτη στιγμή, με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα», κατέληξε η κα Μπίζιου.