«Ένα μεγάλο λάθος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε στην εκπρόθεσμη υποβολή των ΜΥΦ του 2014 και που δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε πολλούς φορολογούμενους, επαγγελματίες κι επιχειρήσεις, έχει πλέον αποκατασταθεί με πρωτοβουλία του υπουργού των Οικονομικών κου Σταϊκούρα.

Στην πρόσφατη συνάντηση μας, είχα ζητήσει από τον Υπουργό να εξετάσει το αίτημα αυτό χιλιάδων επαγγελματιών και λογιστών τονίζοντας ότι οι φορολογούμενοι βρέθηκαν χρεωμένοι με το συγκεκριμένο πρόστιμο επειδή εμπιστεύτηκαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στην προθεσμία υποβολής των συγκεκριμένων δηλώσεων ΜΥΦ, που όμως ποτέ δεν έγινε πράξη. Πλέον μπορώ να τον ευχαριστήσω δημόσια για την παρέμβαση του».

Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ καΣτέλλα Μπίζιου, η οποία συνεχίζει σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση της ΝΔ διόρθωσε μια αδικία που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες δίνουν σκληρό αγώνα εν μέσω της πανδημίας και εμείς είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε», καταλήγει στη δήλωση της η Λαρισαία βουλευτής.