Σε δύο ακόμη συνοικίες της Λάρισας, «Πυροβολικά» και «Αβέρωφ», που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποδομών και κυκλοφορίας των οχημάτων βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Στις εν λόγω συνοικίες, η έλλειψη καθαριότητας, η έλλειψη φροντισμένων χώρων πρασίνου, η έλλειψη φωτισμού, η έλλειψη πεζοδρομίων, αλλά και οι σημαντικές ελλείψεις στις εισόδους-εξόδους προς τις κεντρικές οδούς είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.
Η κ.Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», επισκέφθηκε διαδοχικά τη λαϊκή αγορά στην οδό Θεοφράστου, τις γειτονιές σε Πυροβολικά και Αβέρωφ, το ΚΑΠΗ στα Πυροβολικά, ενώ συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες των δύο περιοχών.
«Με οργανωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, μπορούμε να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη συνοικιών και κέντρου. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η καταγραφή των κύριων προβλημάτων υποδομών, ώστε η Λάρισα να είναι μία πόλη καθαρή, περιποιημένη και φιλόξενη από τη μία άκρη ως την άλλη», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.