«Θερμή» ήταν η υποδοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα στη Λάρισα, που συμμετέχει στο 1ο πανελλήνιο συνέδριο για το βαμβάκι.

Ο υφυπουργός μετά από τις αγκαλιές, πέρασε στα αιτήματα των αγροτών που ζητούσαν απαντήσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον ίδιο να τους ζητά να αναπτύξουν τις απόψεις του στο χώρο του ξενοδοχείου όπου και θα συνομιλούσαν.

Από εκεί και πέρα ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στη στήριξη που επιθυμεί να δώσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας παράλληλα και το πρόβλημα του νερού που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία και τις σχέδιο ανασυγκρότησης που είναι στα σκαριά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στόχος μας είναι η πραγματική στήριξη του αγρότη και η προστασία του περιβάλλοντος. Το βαμβάκι είναι μία βασική καλλιέργεια και θα τη στηρίξουμε. Πρέπει να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα του νερού στη Θεσσαλία κι ετοιμάζουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Εμείς θα συζητήσουμε με όλους τους αγρότες από όποια πλευρά κι αν είναι και μαζί θα σχεδιάσουμε την πολιτική. Θέλουμε όλοι να μείνουν στην ύπαιθρο και στα χωράφια τους και να συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Φωτό: Ανδρέας Τσιβούλης

tinealarissa.gr