Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες του Κωνσταντίνου Χατζή (αριστερά) και του Δημοσθένη Γούλα (δεξιά)

Στις 12.00 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του 40χρονου ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας. Ήταν έμπειρος χειριστής, έχοντας συμπληρώσει 1.620 ώρες πτήσης με ελικόπτερα του ίδιου τύπου, ενώ είχε και ρόλο εκπαιδευτή. Ο εκλιπών ταγματάρχης αφήνει πίσω την σύζυγό του Αναστασία Νάκου – Γούλα, δύο κόρες, γονείς, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς και φίλους.
Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του 28χρονου υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη. Ο Κωνσταντίνος Χατζής είχε στο ενεργητικό του 405 ώρες πτήσδης, είχε πάθος με τη δουλειά του και ήταν πρόσφατα παντρεμένος. Τις επόμενες ημέρες σκόπευε να πάει στο Ντουμπάι, όπου εργάζεται η σύζυγός του.
Στις νεκρώσιμες ακολουθίες των δύο αξιωματικών θα παραστεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αναλυτικά, στη Λάρισα θα βρεθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.