“Τέσσερις στους δέκα πολίτες μας έδωσαν την εμπιστοσύνη τους και τουςευχαριστούμε για αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε 6 στους 10 πολίτες, αυτή είναι η δυναμική μας.

Ζητάμε τη θετική ψήφο για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Θέλουμε Δημοτική Αλλαγή, θέλουμε την Λάρισα μπροστά, στο ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σάρωσε τη χώρα”, τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή την κεντρική της ομιλία, που θα γίνει απόψε, στις 8.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά” επισημαίνει ότι “οι πολίτες έστειλαν σε όλους μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα συνεργασίας, συνεννόησης και σύνθεσης για το καλό της πόλης.

Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη συνεργασία, τη συνεννόηση, τη σύνθεση με βάση προγραμματικές προτάσεις και όχι με παζάρια και υποσχέσεις κάτω από το τραπέζι. Θέλουμε να κερδίσουμε 6 στους 10 πολίτες, αυτή είναι η δυναμική μας.

Ζητάμε τη θετική ψήφο για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Θέλουμε Δημοτική Αλλαγή, θέλουμε την Λάρισα μπροστά,στο ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σάρωσε τη χώρα”, υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.