Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας διοργανώνουν σεμινάριο σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού για μαθητές και επαγγελματίες της τέχνης του χορού με τη χορεύτρια και καθηγήτρια χορού Αγγελική Γούβη.
Αγγελική Γούβη
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε χορό στην Δημοτική Σχολή Χορού Λάρισας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Το 2013 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο σύγχρονο χορό από το Πανεπιστήμιο του Κεντ - London Contemporary Dance School, ως υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).
Ζει και εργάζεται στο Βερολίνο ως χορεύτρια και καθηγήτρια χορού, όπου συνεργάζεται με την ομάδα χορού Sasha Waltz & Guests.
Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κρατική Όπερα του Βερολίνου, τη Φιλαρμονική του Λουξεμβούργου, το Χοροθέατρο Οκτάνα, την Κρατική Όπερα του Ανόβερου, αλλά και με μεμονωμένους χορογράφους των οποίων οι δουλειές έχουν παρουσιαστεί σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αγγλία και Ελλάδα
Το εργαστήρι έχει στόχο την εξέλιξη της τεχνικής του σύγχρονου χορού μέσα από τη μελέτη μιας χορογραφημένης κινητικής φράσης ακολουθώντας βασικές αρχές όπως η γείωση, οι εναλλαγές επιπέδων και ταχυτήτων, οι σπείρες κ.α. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τον προσωπικό τρόπο κίνησης μέσω αυτοσχεδιασμού που θα τους οδηγήσει σε χωρικές συνθέσεις σε συνεργασία με τους συγχορευτές τους.
Πρόγραμμα:
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
Τμήμα εφήβων: 10.00- 11.30
Τμήμα ενηλίκων: 12.30- 14.30
Κόστος συμμετοχής:
Τμήμα εφήβων: 25 ευρώ (σύνολο 3 ώρες)
Τμήμα ενηλίκων 35 ευρώ (σύνολο 4 ώρες)
Στο κεντρικό κτήριο του Μύλου του Παππά, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (2ος όροφος).
*Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977783874
Κατοχυρώστε τη θέση σας εγκαίρως! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.