«Ο Κωνταντίνος Γιαγτζόγλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Ξεκίνησε την απεργία πείνας στα 50 κιλά και εδώ και τέσσερις ημέρες ξεκίνησε και την απεργία δίψας. Οι λόγοι που θέλει να έρθει στον Κορυδαλλό είναι οικογενειακοί και κοινωνικοί. Είναι θέμα επικοινωνίας, θέμα ανάκρισης, η μητέρα του έχει τραυματισμένη υγεία», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης στον ΣΚΑΪ για τον 29χρονο.
Με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων στη χώρα από κουκουλοφόρους για το αίτημα μεταγωγής του Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Η αδράνεια της εφαρμογής συγκεκριμένων δεσμεύσεων, συγκεκριμένων διατάξεων του σωφρονιστικού κώδικα, είναι εκείνο το οποίο οδηγεί πολλές φορές τους πολίτες σε μια ακραία εκτόνωση».
Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι θέμα πως αντιδρούν και πως κρίνουν τις αποφάσεις της εξουσίας σε διάφορα κοινωνικά θέματα. Παράνομες πράξεις είναι, αλλά με την έννοια της πολιτικής ανυπακοής κάποιοι φταίνε που τους οδηγούνε. Ας δούμε και τις δύο πλευρές».
«Ουδέποτε αποδέχθηκε τη συμμετοχή στους "Πυρήνες" αλλά και την κατηγορία για το τρομοδέμα στον Παπαδήμο» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.
Παράλληλα διέψευσε συνάντησή του με τον Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη, το σπίτι του οποίου «πολιορκήθηκε» το βράδυ της Πέμπτης από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Δείτε το βίντεο:

real.gr