Αφαντοι παραμένουν, παρά τις έρευνες, οι γονείς του δίχρονου αγοριού που στις 5 Ιουλίου είχε βρεθεί να περιφέρεται εγκαταλειμμένο στο Φρούριο Λάρισας.
Το αγοράκι έχει μεταφερθεί πλέον σε κοινωνική δομή εκτός Λάρισας, η οποία για ευνόητους λόγους κρατείται μυστική, έχοντας πάντως την προοπτική να μεγαλώσει σε συνθήκες καλύτερες από αυτές που του επιφύλασσαν οι όποιοι γονείς του. Ωστόσο, από τις διωκτικές Αρχές συνεχίζεται η προσπάθεια να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκαταλείφτηκε το παιδί.
Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας είναι το αγοράκι να «μην είναι βιολογικό τέκνο και να μην είχε περιέλθει με νόμιμο τρόπο» στην οικογένεια με την οποία ζούσε. Ετσι, πιθανολογείται πως ο μικρός διέφυγε την προσοχή των δικών του και αφότου βρέθηκε από περαστική στο φρούριο και αποκαλύφθηκε η ιστορία του ο φόβος της αποκάλυψης μιας νέας ιστορίας σαν της «μικρής Μαρίας» από τα Φάρσαλα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει οδηγήσει τους «κηδεμόνες» του στο να μην το αναζητήσουν.

espressonews.gr