Την Γιάννουλη, την Φαλάνη και το Δασοχώρι, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί υποψήφιοι της Ορμής Ανανέωσης με επικεφαλής το υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων Νίκο Γαμβρούλα.

Ο συνδυασμός βρέθηκε σε γειτονιές, επισκέφτηκε το σύνολο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων και συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των περιοχών αυτών, για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε σε περιοχές του Δήμου μας, οι οποίες φαίνονται ξεχασμένες από την Δημοτική Αρχή. Και αυτό δεν το λέμε για προεκλογικούς σκοπούς. Μας το μεταφέρουν με πολύ έντονο τρόπο οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των περιοχών αυτών και φυσικά το βλέπει και ο καθένας που έρχεται εδώ. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι, πως τα χωριά μας είναι μέρος του Δήμου μας και οι κάτοικοί του συνεισφέρουν ουσιαστικά στην τοπική οικονομία. Είναι απαραίτητο να προσέξουμε αυτά τα μέρη και να προχωρήσουμε στην ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών και της αισθητικής τους. Ο Δήμος που εμείς διεκδικούμε είναι ένας Δήμος με ισόρροπη ανάπτυξη και αξιοκρατία και όχι ένας Δήμος της βιτρίνας και της επιλεκτικής μεταφοράς πόρων σε συγκεκριμένες περιοχές» τόνισε ο Νίκος Γαμβρούλας.