«Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και ολοκληρωμένη στρατηγική για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Λαρισαίων. Στόχος των παρεμβάσεών μας είναι φθηνότερη ενέργεια για όλους τους πολίτες. Η συνεργασία με την ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου μας», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, στη συνάντηση που είχεμε τα μέλη της διοίκησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» προβλέπεται η σύνδεση όλων των δημοτικών κτιρίων στο δίκτυο φυσικού αερίου της Λάρισας.

«Στόχος μας είναι η καλή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών, ώστε ο προγραμματισμός των έργων για τις συνδέσεις φυσικού αερίου να γίνεται γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.
Από την πλευρά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ο γενικός διευθυντής, Λεωνίδας Μπακούρας και μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στους στόχους της εταιρείας για το επόμενο διάστημα, αναφορικά με την εξέλιξη των εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου για τη Λάρισα, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό και την εξέλιξη των έργων για την ανάπτυξη του δικτύου στο νομό Λάρισας.