«Για να επιλυθεί το κρίσιμο πρόβλημα του κυκλοφοριακού και για να ενισχύσουμε την κουλτούρα μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συνεργαστούμε, ως Δήμος,με το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, που είναι ένας αξιόπιστος εταίρος»ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος, κα Ρένα Καραλαριώτου στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Μιχάλη Σακελλαρίου και μέλη της διοίκησης της «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας». «Σήμερα, οι πολίτες του Δήμου Λαρισαίων υφίστανται μια απίστευτη ταλαιπωρία. Εκτελούνται οδικά έργα λίγους μήνες πριν τις εκλογές για να επιδείξει, προεκλογικά, μια κινητικότητα η Δημοτική Αρχή, χωρίς την ίδια στιγμή να αντιμετωπίζονται προβλήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές τις παρεμβάσεις, όπως η επιδείνωση των συνθηκών κυκλοφορίας και κίνησης και η απώλεια υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης»,υπογράμμισε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά». 
«Η προχειρότητα και η βιασύνη με την οποία έχει κάνει τις παρεμβάσεις στο κέντρο η δημοτική αρχή, απλώς μετέφεραν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Λάρισας σε διπλανές, των κεντρικών δρόμων, οδούς. Ουσιαστικά, όλη η ζώνη περιμετρικά των δρόμων του κέντρου, έχει δεχθεί τον φόρτο των οχημάτων που διώχθηκαν από το κέντρο. Παράλληλα, η απώλεια θέσεων στάθμευσης, αλλά και η μη ύπαρξη εναλλακτικής λύσης έχουν φέρει κατοίκους, επαγγελματίες , και εργαζομένους σε απόγνωση.
Ο Δήμος Λάρισας χρειάζεται μια ικανή και αποτελεσματική Διοίκηση που θα μπορέσει να σχεδιάσει έγκαιρα και να εφαρμόσει άμεσα, συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της σημερινής απαράδεκτης κυκλοφοριακής κατάστασης, ιδιαίτερα όσον αφορά τη στάθμευση», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ.Καραλαριώτου.
Από την πλευρά της διοίκησης της «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας», τόσο ο πρόεδρος, Μιχάλης Σακελλαρίου, όσο και τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν σε παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν, από την πλευρά του Δήμου, ώστε η πόλη να γίνει πιο λειτουργική, αναφορικά με την κυκλοφορία των οχημάτων. «Χρειάζεται να γίνει αλλαγή φοράς στην κατεύθυνση των οχημάτων, στην οδό Παναγούλη, ώστε να λειτουργεί ως φυσική εκτόνωση και έξοδος μέχρι την ΠΑΘΕ. Ιδιαίτερο βάρος θα πρέπει να δοθεί στην αστυνόμευση, τόσο στην πλατεία Λαού, όσο και στην οδό Κύπρου, αλλά και την οδό Ανθίμου Γαζή, ειδικά τις ώρες αιχμής, οπότε και εντοπίζονται τα κυριότερα προβλήματα» ανέφερε ο κ.Σακελλαρίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας» ΑΕ, το πρωί της Τρίτης, 26 Φεβρουαρίου. Την κ. Καραλαριώτου συνόδευε κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» αποτελούμενο από τους: Μιχάλη Τσακίρη, δημοτικό σύμβουλο, Μάριο Ξηρομερίτη, χειρουργό-ουρολόγο, Γιάννη Γρηγορίου, τελειόφοιτο Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο, αστυνομικό. Από την πλευρά της διοίκησης της «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας» στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος, Μιχάλης Σακελλαρίου, ο αντιπρόεδρος, Γεώργιος Καραγιώτας, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Χρήστος Σοφιατζίδης και ο ΠαρίσηςΓεωργοσούλης (μέτοχος-οδηγός).