«Είστε οι άνθρωποι που δημιούργησαν τη Λάρισα, που της έδωσαν βιοτεχνίες, εμπορική και επαγγελματική “ταυτότητα” όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η συνεισφορά και η εμπειρία σας είναι πολύτιμη για τις γενιές που ακολουθούν», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου.
Στη συνάντηση που είχε με τις διοικήσεις και μέλη των Συλλόγων Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» άκουσε τους προβληματισμούς των «απόμαχων» του εμπορίου και της βιοτεχνικής-εμπορικής λαρισαϊκής δραστηριότητας για την κατάσταση της οικονομίας, καθώς και τις ανησυχίες τους για το μέλλον των οικογενειών τους, ενώ ζήτησε τη συμβολή και τις προτάσεις τους για καλύτερη συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.
«Χρειαζόμαστε τις νουθεσίες και τις συμβουλές ανθρώπων σαν και σας, που έζησαν, δημιούργησαν και ανέπτυξαν τις επιχειρήσεις τους σε εποχές πιο δύσκολες από την τωρινή. Στόχος μας είναι ένας Δήμος που παρέχει οργανωμένες υπηρεσίες φροντίδας σε σας και τις οικογένειές σας, αλλά και ευκαιρίες για δράσεις και συνέργειες, για εσάς που παραμένετε δραστήρια και ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.