Περισσότερο από έντονα ήταν τα πυρά που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κατά του πρώην βουλευτή του κόμματος και νυν της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κατσιαντώνη, τον οποίο χαρακτήρισε προδότη για μία ακόμη φορά.
Ο κ. Λεβέντης βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα στο πλαίσιο των εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου του κόμματός του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι από τη στιγμή που ο κ Κατσαντώνης είναι προδότης ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσταται κλεπταποδόχος.

Ιδιαίτερη αναφορά εξάλλου έκανε στη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον κ. Λεβέντη να σημειώνει ότι η Μακεδονία θα προδοθεί είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε ακόμη και από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως τόνισε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρεται στο όνομα του γειτονικού κράτους αλλά μόνο στα θέματα της εθνικότητας και της γλώσσας. «Πώς γίνεται ο κ. Κατσιαντώνης να δίνει δύο συνεντεύξεις και να ζητά να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και τώρα η Νέα Δημοκρατία να διαφωνεί, έχοντάς τον ως μέλος της;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Η μόνη λύση είναι η Ένωση Κεντρώων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Λεβέντης, συμπληρώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δείχνει για μία ακόμη φορά το λαίμαργο πρόσωπό της όσον αφορά τη διεκδίκηση της εξουσίας τη στιγμή που όπως υποστήριξε η Άριστερά έχει γίνει δεξιότερη της Δεξιάς.
Ο κ. Λεβέντης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πρόκειται να γυρίσει όλο τον Νομό Λάρισας, και όχι μόνο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για να ενημερώσει τους πολίτες ειδικά για τον κ. Κατσιαντώνη. Εξέφρασε δε την άποψη ότι η Ένωση Κεντρώων είναι έτοιμη για τις επερχόμενες εκλογές, εγκαλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο και κατηγόρησε ότι προωθεί στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Ένωση Κεντρώων να μένει εκτός Βουλής.

Χρυσόστομος Τρίμμης (thessaliatv.gr)