Συνεχίζονται τα έργα στο κέντρο της Λάρισας, με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής να σημειώνουν ότι οι εργασίες προχωρούν και χρειάζεται απλά λίγη παραπάνω υπομονή μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα αποτέλσμα που θα δικαιώσει τους πάντες υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Γιώργος Σούλτης που κινείται πυρετωδώς προκειμένου όλα να κυλούν όσο πιο ομαλά γίνεται και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει.
Ο κ. Σούλτης αναφέρει ότι οι χρονικές αποκλίσεις είναι μικρές, μόλις της μίας εβδομάδας, και δεν θα υπήρχαν αν οι καιρικές συνθήκες ήταν αυτές που θα έπρεπε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

«Ξέρουμε ότι υπάρχει θέμα με τα καταστήματα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και κινούμαστε με σεβασμό στους καταστηματάρχες. Παράλληλα δίνεται το πρώτο τμήμα της Μανδηλαρά και προχώρησε και η Ηπείρου» σημείωσε ο κ. Σούλτης και έπεται συνέχεια.
Παράλληλα όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου οι εργασίες στην οδό Βενιζέλου. «Μένουν μόνο κάποια διαδικαστικά και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν και εκεί εργασίες» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων.

Χρυσόστομος Τρίμμης (thessaliatv.gr)