Για 1η φορά πραγματοποιήθηκε τηλεσυνεδρίαση, για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, αφού ανακοινώθηκε το 2ο ολικό Απαγορευτικό σε όλη τη χώρα, λόγω της πανδημίας και των αυξημένων μέτρων που επικρατούν, για τον κορωνοϊό Covid-19.

Ήταν μια ευχάριστη κι εποικοδομητική εμπειρία για τα μέλη που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε όμως, αφού ξεπεράστηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα ήχου.

Το ΠΟΚΕΛ εκσυγχρονίζεται, προσαρμόζεται και προχωρά στα νέα δεδομένα, με όρεξη για προσφορά στα πολιτιστικά κι εκπαιδευτικά δρώμενα της Λάρισας.

Στην τηλεσυνεδρίαση έγινε όπως συνήθως, ο απολογισμός των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, αλλά ταυτόχρονα ακολούθησε και συζήτηση για αυτά που μπορούν να γίνουν στη συνέχεια, παρ’ όλα τα περιοριστικά μέτρα, όπως διαδικτυακές δράσεις, με αφορμή Παγκόσμιες Ημέρες (Ημέρα Γυναίκας, Ευρώπης, κλπ).

Επιπλέον, προχωρούν οι διαδικασίες για την έκδοση του 2ου ετήσιου λογοτεχνικού περιοδικού του ΠΟΚΕΛ «ΛεξΩτεχνίες» και μια ειδική συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός», προς τιμήν της αείμνηστης Γιώτας Φώτου, για ένα βιβλίο με 6 χριστουγεννιάτικα διηγήματά της, το οποίο θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.