Στην πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προχωρά το ΚΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης επιμόρφωσης δέκα πέντε (15) ανδρών της 8ης μονάδας ΕΜΑΚ του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ. ΠΥ. ∆. Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα έχει ως τίτλο «διάσωση σε ορμητικά νερά» και είναι διάρκειας 50 ωρών.  Οι ειδικότητες εκπαιδευτών που προκηρύσσονται είναι:
-Εκπαιδευτής πτυχιούχος ΑΕΙ με πιστοποιημένη εξειδίκευση ως εκπαιδευτής σχολών διάσωσης, Κανόε– Καγιάκ «άγριων νερών» και οδηγών ποταμού Rafting ή
-Εκπαιδευτής πτυχιούχος ΑΕΙ με πιστοποιημένη εξειδίκευση ναυαγοσώστη, οδηγού ποταμού Rafting και προπονητή Κανόε– Καγιάκ.
Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να έχουν εμπειρία(εκπαιδευτική ή επαγγελματική) τουλάχιστον δύο ετών με τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, μόνο με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά (8:30 π.μ. έως13:30 μ.μ.), στο ΚΕΚ Λάρισας(Ερμογένους10, 41447 Λάρισα τηλ: 2410 -256072, 564532, 564685)
Περισσότερες πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τα μαθήματα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Λάρισας του ΟΑΕ∆ και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr
Τ.Π.