Η Τ.Ο. του Ποταμιού νομού Λάρισας αποφάσισε να μη κάνει χρήση των χώρων που παραχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων στα κόμματα και τις παρατάξεις για να τοποθετήσουν αφίσες ή banner. Τις θέσεις αυτές τις παραχωρεί σε άλλες παρατάξεις.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Tο Ποτάμι Λάρισας ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή για την άψογη διαδικασία που ακλούθησε  για το διαμοιρασμό κοινόχρηστων χώρων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Η διαδικασία παραχώρησης δημοτικών υποδομών ήταν δίκαιη προς όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Σε τοπικές κοινωνίες όπως της Λάρισας, εκτιμούμε ως σημαντικότερη την προσωπική επαφή με τους πολίτες. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να διεξάγουμε μια εναλλακτική, ήπια και πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία κατά την οποία θα μοιράσουμε μόνο έντυπα με τις προτάσεις του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές.
Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καμία από τις «ρακέτες» και τους ιστούς που μας παραχωρήθηκαν για την ανάρτηση αφισών γιατί πιστεύουμε ότι αφαιρούν από την αισθητική της πόλης.
Ως εκ τούτου, οι χώροι που είχαν δοθεί σε εμάς ,μπορούν να διατεθούν στις άλλες παρατάξεις. Στην πράξη και με το παράδειγμα μας, δίνουμε μια«καθαρή» προεκλογική εκστρατεία αποφεύγοντας κάθε μορφή ρύπανσης, ακόμη και αυτής της χρήσης αφισών σε ενδεδειγμένους χώρους.
Πιστεύουμε στην άμεση επικοινωνία μας με τους πολίτες, για το λόγο αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου ξεκινήσαμε την περιοδεία μας στο κέντρο και τις συνοικίες της Λάρισας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις Ευρωεκλογές και τις θέσεις του Ποταμιού. Χρησιμοποιούμε τον αξιόπιστο τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την κοινοποίηση των θέσεων μας και διοργανώνουμε συναντήσεις των εθελοντών μας, ανοικτές σε κάθε συμπολίτη μας που θέλει να ενημερωθεί ή να συμβάλει στον αγώνα μας. Επιπρόσθετα, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να παρέχουμε διαρκή ενημέρωση για τις κεντρικές πολιτικές δραστηριότητες του Ποταμιού.
Ευχόμαστε σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις καλό προεκλογικό αγώνα. Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Δημάρχου κ. Καλογιάννη με την υποψήφια μας κ. Νίκη Κατσούρα. Απευθυνόμαστε στους πολίτες της Θεσσαλίας ζητώντας τους την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους στις Ευρωεκλογές. Ο τρόπος με τον οποίο κινούμαστε προεκλογικά θέλουμε να αποτελέσει υπόδειγμα για το τρόπο που θα εργαστούμε μετεκλογικά."