Την Τρίτη 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα" για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκε το καταστατικό και πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των μελών για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω: Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Δεληγιάννη Ιωάννα, Κυριάκος Θωμάς, Λύτρα Βικτωρία, Μαργαριτοπούλου Βαλεντίνη, Μαργαρίτου Βασιλική (Λούλη), Σκεντέρης Νικόλαος. Αναπληρωματικά μέλη (με σειρά σταυροδότησης) : Κουμπαρέλου Μάγδα, Ιωαννίδου Αρτεμησία, Αναστασίου Ελένη, Βαλασσά Πηνελόπη, Σιναπλίδου - Καφετσούλη Χριστίνα.

Τέλος αντιπρόσωποι για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι παρακάτω: Μακατού Κρυσταλλία, Κουτσονίκου Δήμητρα και Ελευθέρογλου Αικατερίνη.