Στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ Open Nights που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων από τις 28 Μαρτίου -14 Απριλίου με βάση το Γενί τζαμί, αλλά και εκδηλώσεις στον Μύλο του Παππά και στο Stage, παρουσιάζεται την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20:30 στο Γενί τζαμί η εκδήλωση: «Ουτοπία και Δυστοπία του σώματος στην εποχή της επιθυμίας: το ναρκισσευόμενο ή πάσχον σώμα».
Τρεις ποιητές διαβάζουν ποιήματα, δικά τους και άλλων, και ξεκινούν ένα διάλογο για τη σχέση με το σώμα και τον κοινωνικό/διαπροσωπικό δεσμό στη σημερινή εποχή.
Ποιητές: Δήμητρα Κουβάτα, Σωτήρης Παστάκας, Ηλίας Κουρκούτας.
Εκτός από τους ποιητές, διαβάζει ο Θεόφιλος Χατζηαριστεράς
Συζητητές:  Δημήτρης Καραμανάβης (Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής) Κώστας Αγγελής (Κοινωνικός Ανθρωπολόγος).
Ποίηση, ψυχαναλυτικές αναφορές, προσωπικά αφηγήματα και συζήτηση με το κοινό για το σώμα της γυναίκας και του άντρα, την εικόνα του σώματος και του εαυτού, τον σύγχρονο ναρκισσισμό, τον κοινωνικό δεσμό, το κοινωνικό στίγμα και τη διαταραχή, την επιθυμία και τη σχέση με τον άλλο την εποχή της έξαρσης των ατομικών ταυτοτήτων και της οικουμενικής δυστοπίας: πού βρίσκεται το συναίσθημα, ο εαυτός και ο άλλος;
Τη βραδιά ανοίγει η performance χοροθεάτρου SOMA (work in progress) σε χορογραφία: Μαρία; Ραπτοτάσιου και χορό- ερμηνεία: Λίνα Νούτσου και Ρούλα Καραφέρη.
Ένας καθρέφτης μοιράζεται εικόνες ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με διαφορετική φόρμα, συναισθήματα. Κοινές ανάγκες γίνονται ένα, μέσα από τα είδωλά τους.ορίζοντας σημεία του σώματος, δυνατά αδύναμα,μπλέκονται πέφτοντας και παίζοντας με τη λούπα της καθημερινότητας.
Εμπνευσμένο από το ποίημα της Δήμητρας Κουβάτα “πριν τον ύπνο”.