Τα μέλη των Δ.Σ Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας Καρδίτσας-Τρικάλων -Μαγνησίας συναντήθηκαν στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Διόνυσος Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00μμ .

Στην Πανθεσσαλική αυτή συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Να γίνεται συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων και των αντιπροσώπων των ενώσεων και των 4 νομών της Θεσσαλίας κάθε 3 μήνες στις πρωτεύουσες των νομών .

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στο Βόλο πριν τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).

Υπήρξε προβληματισμός στο θέμα της συσπείρωσης των ενώσεων και πρέπει να βρεθούν τεχνικές και τρόποι για την προσέλκυση συναδέλφων (νέων και παλιών).

Σε κάθε συνάντηση θα καταγράφονται οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες για το επάγγελμα μας και ο κος Θωμάς Γρηγορίου (μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) να τις μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση της Ομοσπονδίας ώστε να εκφράζεται η άποψη της περιφέρειας.

Πριν την κάθε συνάντηση θα ορίζεται η ατζέντα των θεμάτων από τους προέδρους των τοπικών ενώσεων .

Αποφασίστηκε ότι πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο των διεκδικήσεων και μέσω της Ομοσπονδίας να προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε.

Υπήρξε επίσης προβληματισμός και αντιπαράθεση σχετικά με τις ποινικές ευθύνες του λογιστή – φοροτεχνικού σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.4174-2013.