Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν Λαρισαίοι οδηγοί δικύκλων για τη λειτουργία του χώρου στάθμευσης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ένα μήνα μετά σχεδόν από το άνοιγμά του και τη διάθεσή του στο κοινό.
Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η πληρότητα που παρατηρείται, με εκατοντάδες δίκυκλα καθημερινά να σταθμεύουν εκεί, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που παραδέχονται ότι πριν λειτουργήσει ο συγκεκριμένος χώρος αναγκάζονταν να παρανομούν ενώ έρχονταν αντιμέτωποι και με φθορές στις μηχανές τους.
Αρκετοί είναι αυτοί επίσης που τονίζουν ότι θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι τέτοιοι χώροι και για δίκυκλα αλλά και για αυτοκίνητα, ενώ ορισμένοι σημειώνουν ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα ζημιών αλλά και κλοπών εξαρτημάτων. Μάλιστα, ιδιοκτήτης δικύκλου, μιλώντας στην κάμερα της «Θ.Τ.» ανέφερε ότι έχει παρατηρηθεί αφαίρεση εξαρτημάτων από μηχανάκια, κυρίως βραδινές ώρες, αλλά και μικροζημιές!
Περαστικοί εξάλλου παρατηρούν με έκπληξη την πληρότητα στον χώρο, ενώ μία ηλικιωμένη κυρία έλεγε ότι όλοι τους θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βρίσκονται εν κινήσει... «Δείτε το παλικάρι, ο διανομέας τι έπαθε χθες. Πήγε χαμένος» μονολογούσε...
thessaliatv (Χρυσόστομος Τρίμμης)