Υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του για παραχώρηση του γηπέδου αλλά αυτό θα γίνει όταν εκπληρωθούν οι περσινές υποχρεώσεις τις ΠΑΕ ΑΕΛ προς την εταιρεία, ανακοίνωσε ο Κώστας Πηλαδάκης βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την χρήση του arena από την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

«Η διαφορετική προσέγγιση του κ .Πηλαδάκη για καταρχήν προφορική συμφωνία, αναδεικνύει την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα με όσες δυνάμεις μπορεί.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με υπογραφή της σύμβασης, η οποία αφορά και τα γραφεία, την μπουτίκ, το εστιατόριο και τα κυλικεία με σύνολο 400.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί με την εκπλήρωση όλων των προϋποθέσεων δλδ. εκκρεμότητες περσινές, επιδιόρθωση ζημιών, νέες παροχές ΔΕΚΟ προς ΠΑΕ & Ανίκητο Άλογο όπως και την παροχή όλων των εγγυήσεων οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Διευκρινίστηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε απαίτηση 850.000 ευρώ για την συνολική χρήση του γηπέδου και στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα δοθεί από τον κ.Πηλαδακη το μισό μπόνους παραμονής ως χορηγία προς την ομάδα με πρόθεση ακόμα μεγαλύτερης χορηγίας υπό προϋποθέσεις , από τα φιλικά θα εισπράττονται μόνο μέρος των εξόδων της Γήπεδο συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια συσπείρωσης που γίνεται από όλους για να οδηγηθεί η ομάδα στην θέση που της αξίζει.

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας όπου και όποτε χρειαστεί –όπως έγινε και κατά την περσινή χρονιά – και ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα και στον κ. Κούγια με δύναμη και επιτυχίες».