Στο πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης. Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η σύζυγός του, Φαίη Σκορδά, απουσίασαν από την εκπομπή, ενώ οι συνεργάτες τους έκαναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα.

«Όπως βλέπετε, ο Γιώργος και η Φαίη δεν είναι σήμερα μαζί μας. Ο Γιώργος σήμερα τα ξημερώματα έχασε τον πατέρα του. Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια», είπε στην έναρξη του «Πρωινό» ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ η Μαρία Ηλιάκη επεσήμανε ότι ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στο πλατό όταν αισθανθεί καλύτερα, καθότι αυτή είναι μια δύσκολη συγκυρία για τον καθένα.

Ο Γιάννης Λιάγκας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργυροπούλι της Λάρισας, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2014, με αφορμή την αναφορά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου ότι είναι οροθετικός, ο παρουσιαστής, που έχει χάσει και την μητέρα του, είχε αποκαλύψει on air ότι ο πατέρας του πηγαίνει συχνά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

* Στην φωτογραφία ο Γιάννης Λιάγκας με τον γιο του Γιώργο την ημέρα του γάμου του με την Φαίη Σκορδά το 2010.