Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται σήμερα στην Λάρισα, τα οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντοπίστηκαν μετά τον σχετικό έλεγχο στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, που μετέβησαν λόγω συμπτωμάτων που παρουσίασαν. 

Στην υπόλοιπη Θεσσαλία κατά το χρονικό διάστημα από 31/8/2020 ώρα 14:00 έως 1/9/2020 ώρα 14:00 καταγράφονται 5 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 3 στην Καρδίτσα και 2 στην Σκιάθο.

Αναλυτικά: 

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.  

2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερων κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 1 ακόμη προσήλθε στο Γ.Ν Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος (27/8/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα προσήλθαν στο Γ.Ν Λάρισας μετά από συμπτωματολογία.