Πασχαλινά δέματα με τρόφιμα διανέμονται τη Μεγάλη Εβδομάδα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων
Ειδικότερα, πασχαλινά δέματα με τρόφιμα διανεμήθηκαν σε περισσότερους από 500 δικαιούχους, ενώ σε 50 μαθητές Δημοτικών Σχολείων - παιδιά οικογενειών που περιλαμβάνονται  στους δικαιούχους του Παντοπωλείου -  δόθηκαν λαμπάδες και παιγνίδια.
Επίσης, στο Κοινωνικό Συσσίτιο θα προσφέρει Πασχαλινό γεύμα για τους 120 άπορους συμπολίτες μας, ενώ και δεύτερο γιορτινό τραπέζι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα.
Εντωμεταξύ, σημαντικές ποσότητες τροφίμων προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ.
Μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων κ. Αχιλλέας Μητράκος, παρέδωσαν τα τρόφιμα στο Παντοπωλείο, παρουσία του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Απόστολου Καλογιάννη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την συμβολή τους στη προσπάθεια.
Από την πλευρά του ο κ. Μητράκος, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ, κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα συνδράμουν στην προσπάθεια των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων, με στόχο τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση.