Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, μία πορεία προς την άβυσσο και η αναζήτηση της λύτρωσης, είναι το μυθιστόρημα του Γιώργου Αλεξόπουλου «Απώλεια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στον Οργανισμό Λίντο, στο καφέ Κλίμαξ, Ηφαίστου 2, δεύτερος όροφος, στη Λάρισα.
Θα προλογίσει η δημοσιογράφος Σούλα Παύλου και για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιούλας.
Πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος ο Οδυσσέας, ο οποίος σε νεαρή ηλικία βιώνει την απώλεια, καθώς χάνει τους γονείς του. Η μοίρα συνεχίζει να του δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και του επιφυλάσσει και άλλα δεινά. Ενώ προσπαθεί να αναπληρώσει την απώλεια των γονιών του και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, χάνει τη γυναίκα και το παιδί του. Εγκλωβισμένος σε έναν συναισθηματικό λαβύρινθο, θα χάσει και τον έλεγχο του εαυτού του. Τα τραύματα που δεν έκλεισαν ποτέ και η ανάγκη για συναισθηματική λήθη έχουν δημιουργήσει ένα αρρωστημένο δεύτερο εαυτό, που τον οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές και επιλογές.
Μπορεί ο Οδυσσέας να αναμετρηθεί με τον άλλον του εαυτό και να τον νικήσει;
Μπορεί να βρει τη λύτρωση από τους εφιάλτες του;
Ποια είναι η λύτρωση για έναν άνθρωπο που έχει χάσει τα πάντα;
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: Απώλεια
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Αλεξόπουλος
ISBN: 9786185095437
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21
ΣΕΛΙΔΕΣ: 224
ΤΙΜΗ: 12 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1980 στην Λάρισα. Από μικρός έδειξε έντονο ενδιαφέρον στη μουσική και άρχισε να μελετάει και να παίζει πιάνο από την ηλικία των επτά ετών. Σπούδασε Οικονομικά και επί σειρά ετών εργάζεται ως διαφημιστής και υπεύθυνος εμπορικού τμήματος σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Απώλεια είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.