Βασίλης Κεγκέρογλου από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Μαργαρίτης από την ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, και Φίλιππος Πετσάλνικος που τελευταία είχε στηρίξει το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου ήταν οι βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα και σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στο σύνολό τους οι κύριοι ομιλητές έστρεψαν τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς τους στο θέμα της αξιολόγησης, τονίζοντας πάντως ότι κατά την εκτίμησή τους αυτή θα κλείσει με δύσκολους όρους για τους πολίτες. Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο συνέδριο της Συμπαράταξης τον ερχόμενο Ιούνιο, ξεκινώντας ήδη τις επαφές και τις διεργασίες.
Ένα συνέδριο κατά το οποίο θα πάρει τις αποφάσεις του και ο βουλευτής Ν. Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας, που βρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση, αναφέροντας ότι αυτές θα έρθουν στο προσκήνιο με βάση τη γραμμή που θα υπάρξει στο συνέδριο και τις κινήσεις από την πλευρά της Συμπαράταξης όπως τόνισε μεταξύ άλλων, ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην του «Ποταμιού»!

thessaliatv.gr (Χρυσόστομος Τρίμμης)