Αποχωρεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Λαρισαίων ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σημειώνοντας ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η συγκρότηση ενός κοινού ψηφοδελτίου απέναντι στην δημοτική αρχή, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί στα τέλη του έτους.
Τον κ. Ξηρομερίτη θα διαδεχθεί στη θέση του δημοτικού συμβούλου ο κ. Χρήστος Αγορίτσας.
Η δήλωση παραίτησης:
"Μετά από 4,5 χρόνια στα έδρανα  με αυτή τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισα να ανακοινώσω την παραίτηση μου.
Κλείνει ένας ιστορικός κύκλος και ουσιαστικά εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Η δημοτική αρχή όπως και όλες οι αντιπολιτεύσεις κριθήκαμε στον χρόνο από τους δημότες και η εικόνα που έχουν οι πολίτες για όλους μας είναι ξεκάθαρη.
Οι πράξεις, και το διάβα του καθενός από τους συμμετέχοντες στο Δημοτικού Συμβούλιο  είναι πλέον  κατατεθειμένα στους δημότες και μένει να κριθούμε και έμπρακτα, στην κάλπη.
Πιστεύω ότι εξετέλεσα την αποστολή μου ως δημοτικός σύμβουλος και εκπροσώπησα κατά το δυνατόν και με τον βέλτιστο τρόπο το δημόσιο συμφέρον.
Με μεγάλη μου χαρά θα παραχωρήσω την θέση μου σε έναν φίλο και στενό συνεργάτη και πολύ πιο σημαντικό, έναν ενεργό πολίτη που θα δώσει την δική του  μεγάλη ώθηση στον Δήμο Λαρισαίων, τον κ. Χρήστο Αγορίτσα  με τον οποίο μας συνδέουν πολλοί αγώνες στο παρελθόν από τα εφηβικά μας χρόνια έως και σήμερα.
Τώρα σειρά έχει ο καθαρός προεκλογικός λόγος και η προσωπική ενημέρωση και συνεργασία με κάθε συμπολίτη προσωπικά.
Είμαι παρών και θα δώσω τον αγώνα μου για να έχει ο δήμος Λαρισαίων την αναπτυξιακή τροχιά που του αρμόζει ως Θεσσαλική πρωτεύουσα!
Οι εξελίξεις τρέχουν γοργά και εμείς πρέπει να είμαστε ένα βήμα πάντα εμπρός".