Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων από το φιλικό αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα  στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπιας Λάρισας με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στο κλειστό της Νεάπολης.                                                                                                    
Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα  ήταν η συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης  ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια του δήμου για τις ευπαθείς ομάδες.                    
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και να στηρίζουμε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.
Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής  Μιχάλης Αναστασίου, ο γενικός γραμματέας της Ολύμπια Σταύρος Χατζηλάκος, καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θεόδωρος Γαντζούδης και Γεώργιος Παπαδόντας οι οποίοι και τους ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.