Αθρόα ήταν η προσέλευση των επισκεπτών στην Agrothessaly 2019 και οι διοργανωτές (Δήμος Λαρισαίων και HELEXPO) δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο εντεταλμένος σύμβουλος Παναγιώτης Νταής επιβεβαίωσε ότι οι επισκέπτες στην φετινή διοργάνωση ήταν περισσότεροι από την προηγούμενη (2017), ξεπερνώντας τις 40.000!
Η Έκθεση ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή αφήνοντας τις καλύτερες εντύπωσεις σε επισκέπτες αλλά και εκθέτες οι οποίοι, σύμφωνα με τον κ.Νταή, ενθουσιάστηκαν με τη Λάρισα και το τί μπορεί να κάνεις κάποιος στην πόλη. Για το λόγο αυτό οι εκθέτες αναμένεται να επιστρέψουν ως επισκέπτες στη Λάρισα, εκτίμησε ο Παναγιώτης Νταής.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δ.Λάρισαιων, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση εκ μέρους του δήμου, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου η Agrothessaly να μπει με αξιώσεις στο ευρωπαϊκό καλεντάρι των μεγάλων εκθέσεων.
«Το parking που σήμερα είναι με χαλίκι και με έναν αέρα σηκώνεται πολλή σκόνη αλλά και οι ημιμόνιμες κατασκευές στην Σκεπαστή που έχουν κολλήσει στις αρχιτεκτονικές επιτροπές είναι ζητήματα που προσκρούουν σε μια απίστευη γραφειοκρατία αλλά με θέληση και επιμονή μπορούν και πρέπει να επιλυθούν το δυνατόν συντομότερα» ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Νταής.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει δημόσια ο απολογισμός της Agrothessaly 2019.

ert.gr