Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα διακοπής του καπνίσματος (31η Μαΐου 2017), αποκορύφωμα της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και του ευρύτερου κοινού σε σχέση με το τεράστιο πρόβλημα του καπνίσματος, οργάνωσε έκθεση ζωγραφικής/σκίτσου με έργα μαθητών των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της χώρας.
Στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του όχι μόνο στους ενεργούς καπνιστές αλλά και στους παθητικούς καπνιστές» έλαβαν μέρος οι μαθήτριες του σχολείου μας Άρτεμις Πιτσαρή & Στρούλια Άννα (Γ΄τάξη ), Κατσικά Μαριαλένα (Β΄τάξη), με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού Καλλιτεχνικών κα. Χαλκιά Παρασκευής.
Το έργο των μαθητριών μας απέσπασε το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία των Γυμνασίων το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό  έπαθλο για τις μαθήτριες μας και  βραβείο  συμμετοχής για το σχολείο.
Επισημαίνουμε ότι βραβεύτηκαν τα 3 καλύτερα έργα για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, δηλαδή υπήρχε μόνο πρώτο βραβείο για κάθε βαθμίδα.
Η Δ/ντρια και ο  Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τις  μαθήτριες και την εκπαιδευτικό για την  επιτυχία και εύχεται η επιβράβευσή τους να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους μαθητές.