Ανακοινώθηκαν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019 από την ΕΕΤΑΑ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Όπως τόνισε στην ΕΡΤ Λάρισας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, από το πρωί γονείς σπεύδουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για την  δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους 26 Παιδικούς  Σταθμούς  καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων. Συνολικά προβλέπονται να φιλοξενηθούν 1200 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς και 550 στα ΚΔΑΠ.
«Η Λάρισα διαθέτει την καλύτερη δικτύωση και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιο σταθμό θα φιλοξενηθεί το παιδί τους και φέτος θα ακολουθήσουμε το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια καθεστώς φιλοξενίας στους Παιδικούς Σταθμούς με την επιλογή να γίνεται , με αδιάβλητο σύστημα μοριοδότησης στη βάση οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων».
Ο κ. Δεληγιάννης κάλεσε τους γονείς που έχουν στα χέρια τους VOUCHER για τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου να μην καθυστερήσουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά.

ert.gr