Στο Στόμιο Λάρισας θα διεξαχθεί φέτος το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, το διάστημα 17-19 Ιουλίου.

Όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν οι Θοδωρής Κωτσαντής μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και η Στεργιανή Σιούλα μέλος του Τομεακού Συμβούλιου Λάρισας της ΚΝΕ, «σε μια εβδομάδα το Στόμιο της Λάρισας θα υποδεχτεί ένα ...διαφορετικό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιούλη, ανοίγει τις πύλες του το Διήμερο με σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί - περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!».

Ήδη τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες στο χώρο που θα υποδεχτεί τους κατασκηνωτές στην όμορφη παραλία του Στομίου.

Με το μεράκι, την εθελοντική δουλειά δεκάδων νέων ανθρώπων και την στήριξη των κατοίκων της περιοχής είμαστε σίγουροι ότι η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την ιατρική κοινότητα, τους ειδικούς επιστήμονες για τις πολύτιμες οδηγίες τους που διασφαλίζουν την προστασία της υγείας όλων των κατασκηνωτών αλλά και των επισκεπτών του διημέρου, των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής».

Στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 18 Ιούλη στις 20:30 ομιλητής θα είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούµπας στο χώρο της κατασκήνωσης.

Το διήμερο περιλαμβάνει εκδηλώσεις, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και αθλητικές δραστηριότητες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.