Με θετικό αποτύπωμα για το Δήμο Λαρισαίων και τη δημοτική αρχή ολοκληρώνεται η θητεία της κ. Βάσως Μόσιαλου  στη θέση της γενικής γραμματέως του Δήμου.

Η κ. Μόσιαλου ολοκληρώνει την θητεία της, με παρουσία δυόμιση ετών στη θέση της Γ.Γ. του δήμου (από το Μάιο του 2017), συμβάλλοντας καίρια στην υλοποίηση του έργου του Δήμου.

Στην τελευταία της συνάντηση, με την ιδιότητα του στελέχους της δημοτικής αρχής,  με τον Δήμαρχο Λαρισαίων η κ. Μόσιαλου ευχαρίστησε τον κ. Καλογιάννη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό της καθώς και για την  άριστη συνεργασία. Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης τόνισε ιδιαίτερα την σημαντική συμβολή της στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων τονίζει τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά την Γενική Γραμματέα κ. Βάσω Μόσιαλου για την ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μου να βρεθεί, πριν δυόμισι χρόνια, στο Δήμο Λαρισαίων για να βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματος μας για την πόλη και για την εξαιρετική προσφορά της στο μεγάλο έργο που έγινε κατά την προηγούμενη θητεία.

Ένα έργο που αναγνωρίστηκε από τους πολίτες και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά στοιχεία της εκλογικής νίκης της παράταξής μας.

Είμαι βέβαιος ότι με την πολιτική της συγκρότηση και την συλλογική της αντίληψης  θα είναι σε θέση εάν και όποτε κληθεί στο Δήμο Λαρισαίων να βοηθήσει και πάλι. 

Την ευχαριστώ από καρδιάς»

Από την πλευρά της η κ. Βάσω Μόσιαλου δήλωσε τα εξής:

«Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη, από τη θέση της Γ.Γ του Δήμου Λαρισαίων θέλω να ευχαριστήσω θερμά:

-    Τον κ. Δήμαρχο, για την εμπιστοσύνη του στην επιλογή μου για την νευραλγική αυτή θέση και για την άριστή συνεργασία μας αυτά τα δυόμιση χρόνια (από τον Μάιο του 2017 ως σήμερα)

-    Το πολιτικό προσωπικό του Δήμου και τους συνεργάτες μου για την από κοινού φιλότιμη προσπάθειά μας στην υλοποίηση των οραμάτων της παρούσας Δημοτικής αρχής για μια Λάρισα με νέους ορίζοντες, για μια πόλη βιώσιμη, φιλική στους πολίτες της. Για μια πόλη ικανή να προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας.

-    Τους Διευθυντές, τα στελέχη και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την ανταπόκριση και τη συμβολή τους στις προσπάθειες για το καλό της πόλης μας.

Διαθέσιμη πάντα για προσφορά καλών υπηρεσιών στον Δήμο Λάρισας και τους συμπολίτες μου.

Ευχαριστώ και πάλι θερμά όλους»