Ξεσπάθωσε κατά πάντων, αλλά πρωτίστως κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης το Σάββατο από την Λάρισα, όπου βρέθηκε για να παραστεί σε εκδήλωση που διοργάνωσε σε ξενοδοχείο του κέντρου ο Φορέας Έρευνας και Επιμόρφωσης «Ηγέτες του Κέντρου».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «τον ενδιαφέρει μόνο να πάρει τη θέση του Τσίπρα και δεν νοιάζεται για το καλό της χώρας που είναι η οικουμενική κυβέρνηση». Πήγε μάλιστα πενήντα χρόνια πίσω λέγοντας ότι «οι μέθοδοι των αποστασιών του κ. Μητσοτάκη και φέρνουνε στις μέρες μας μνήμες ‘65» και «ενώ νομίζει πως θα τον ωφελήσουν στο τέλος θα τον βλάψουν»

Για το θέμα του αποχώρησης του βουλευτή κ Καρά σχολίασε πως «εμείς έναν θα χάνουμε βουλευτή, πέντε θα μας δίνει ο λαός» σημειώνοντας πως «το κόμμα θα δυναμώσει μέσα από τέτοιες ενέργειες». 

Για την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ένωσης κεντρώων είπε ότι «οι Ευρωπαίοι θέλουν μέτρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει», ενώ στη συνέχεια, προέβλεψε πρόωρες εκλογές, ακόμη και στις αρχές του 2017, καθώς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το κυβερνών κόμμα δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των μέτρων.

Προέβλεψε τέλος ότι «η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά όχι με αυτοδυναμία. Πρώτο γιατί και το ΠΑΣΟΚ και η Φώφη Γεννηματά ψήφισαν την ενισχυμένη και μαζί θα σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλά θα καταλήξουμε σε οικουμενική όπως έχει ζητήσει η Ένωση Κεντρώων εδώ και αρκετούς μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτό thessaliatv