Ομάδα Νέων από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στον Άγιο Αχίλλιο, επισκέφθηκαν το Παλιό Νοσοκομείο της πόλης.

Οι Νέοι με θέρμη και ζωντάνια έψαλλαν ύμνους και τραγούδησαν κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς περιδιάβηκαν σε όλα τα δωμάτια και τις κλινικές του ιδρύματος.

Αντάλλαξαν ευχές με τους νοσηλευόμενους, τους συνοδούς τους και το προσωπικό για τις άγιες ημέρες και μοίρασαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονταν στην Παιδιατρική και στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον νεαρό Δημήτρη από τη Σύρο στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται. Εκεί δίνει τώρα εδώ και 2 χρόνια τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή και να μπορέσει να περπατήσει.

Οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου του έψαλλαν κάλαντα, συνομίλησαν μαζί του για την κατάσταση της υγείας του και του προσέφεραν χρήματα που συγκέντρωσαν προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Μέσα στην περίοδο των Αγίων Εορτών οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου, συνεχίζοντας αυτή τη δραστηριότητα, θα επισκεφθούν και άλλα ιδρύματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

1.ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Δεκεμβρίου το Γηροκομείο Αρμενίου.(ΕΚΔΡΟΜΗ)

2.ΤΡΙΤΗ 31 Δεκεμβρίου 10.30 π.μ. το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και τον Μητροπολίτη.

3.ΠΕΜΠΤΗ 2 Ιανουαρίου 4.30 μ.μ. το ANIMUS.

Οι αναχωρήσεις θα γίνονται τις παραπάνω μέρες και ώρες από τον Ναό.