O Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης βρίσκεται και πάλι στους δρόμους με το ποδήλατο του πάλι για καλό σκοπό!
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων "μετά τα μοναδικά ποδηλατικά ταξίδια του Wheeling2help  (Λονδίνο – Αθήνα σε 35 ημέρες για τα παιδιά της Φλόγας και Κων/πολη – Ηράκλειο Κρήτης σε 32 ημέρες για τα άτομα με αναπηρία),σειρά παίρνει το Kalosyni Project!
Ημερομηνίες : 10-30 Οκτωβρίου                                        
Διαδρομή : Βουδαπέστη – Λαμία                                              
Μέσο : Ποδήλατο ,4 χώρες, 20 μέρες, 1.500 χιλιόμετρα         
Budget : 0 ΕΥΡΩ!!!
To Kalosyni Project είναι ένα κοινωνικό πείραμα με μοναδικό σκοπό να υπενθυμίσουμε σε όλους : Ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Ελπιδοφόρος προσεγγίζει άγνωστους ανθρώπους ζητώντας φιλοξενία & φαγητό χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα.

Τα ταξίδια δεν απαιτούν χρήματα απαραίτητα. Αν θυσιάσεις ανέσεις και εμπιστευτείς ανθρώπους, και όντως θες πολύ να ταξιδέψεις ενώ δεν έχεις χρήματα, μπορείς να το κάνεις ακόμη και με 0 ευρώ!!

Με τη δράση αυτή ευελπιστεί να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να ταξιδεύουν, να ανοίγονται στους συνανθρώπους τους, να μάθουμε να εμπιστευόμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Η καλοσύνη δεν έχει σύνορα, θρησκεία, χρώμα, γλώσσα.
Το Σάββατο 27 του Οκτώβρη και ώρα 17.30, υποδεχόμαστε στο Αρχαίο θέατρο τον Ελπιδοφόρο και στηρίζουμε την προσπάθεια του.
Μαζί μας θα βρίσκονται και τα τμήματα ZUMBA  και ZUMBA KIDS από της ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  του Δ.Λαρισαίων για να δηλώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την συμπαράσταση τους.
Όσοι θέλουν ,μικροί και μεγάλοι μπορούν να έρθουν στο χώρο με τα ποδήλατα τους  για να ποδηλατήσουν σε μια  συμβολική διαδρομή μαζί με τον Ελπιδοφόρο και όσοι ποδηλάτες το επιθυμούν να ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί μαζί του για τον επόμενο του σταθμό, τα Φάρσαλα.
Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ΚΑΛΟΣΥΝΗ!"